Saturday update

ÄNTLIGEN HELG! Jag har gått upp till heltid och lite till nu i november och december för att täcka upp timmar inne på kontoret till vår nya chef kommit in i rutiner. Helgerna är nästan helig tid nu. Två dagars ledighet - ojojoj! Kroppen är riktigt trött och igår sov jag nästan hela dagen.

Min lördag har mestadels var lugn och oproduktiv. Fick mig ett ryck och rensade ut kläder inte används ur garderoben, så nu står två stora påsar fyllda med kläder. Ska rensa även där för att se om det finns några saker som går att sälja, annars kommer allt annat ges bort. Någon annan glädjas säkert av en ny t-shirt!

Livebild från soffan! Har precis ätit en underbar hemmagjord pizza ihop med familjen. Kommer förmodligen somna tidigt idag. Min kropp är helt slut, fast jag inte gjort speciellt mycket. Sömn är ett faktum.

  • Postad i: Livet

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Härligt vårväder och sallad

Göteborg har visat sin framsida idag. Lite blåsigt och molnigt emellanåt, men det känns okej. Solen visade sig ändå. Åkte en stund till farmor och farfar för att äta lunch tillsammans med kusinen. Vi gjorde tonfisksallad toppat med ägg, skrattade och kollade på ett humorprogram om inredning. Därefter gick jag och kusin på shoppingrunda. Hittade massor med plagg, men det får vänta ett tag. Fick istället med mig påfyllning utav proteinpulver. Behövligt!

Tog mig en promenad till Järntorget med poddcast i hörlurarna och åkte hem. En härlig promenad faktiskt. Solen värmde värmde och vinden var relativt stilla. Det var nästan lite varmt. Ser ni förresten påskriset i farmors uppgång? Urgulligt med massor av fina texter som "du är fin" "du är rolig". Ett fyndigt sätt att sprida lite positivitet!

  • Postad i: Livet

Gillar

Kommentarer

Tankar angående..

Igår blev det en paus från bloggen, vilket behövdes. Satt inte vid datorn någon gång faktiskt. Var istället på en musikal med skolan och efter det träffade jag en kompis för att sedan möta upp ännu fler kompisar efter det. Idag är det fredag och helgen ser riktigt lugn ut. Vill bara ligga hemma och inte göra någonting. Det är humöret jag är på just nu. Det finns ingen motivation till någonting för det mesta. Går bara runt och känner mig rastlös trotts att jag inte orkar göra något. Ni förstår kombinationen.. Hade så gärna velat sitta på ett plan mot utlandet och bara känna hur friheten rusar i kroppen. På något konstigt vis känns det som jag är fast i ett mönster fullt av negativitet. ​Samma gamla mat, dålig sömn, mycket i skolan. ​Alla små saker bara gnager i mig. Under skolan och när jag är med folk känns allting så himla bra, men sedan sitter man där ensam hemma och märker att det är någonting som inte står rätt till. 

Jag ska inte säga att jag mår dåligt, för det gör jag absolut inte. Har underbara vänner, en underbar familj, ett bra liv och allting är typ precis så som jag vill att det ska vara. Träningen går bra, dansen går bra, skolan går som jag vill att den ska gå, mina relationer till vänner, familj och bekanta är super. Varför kan man aldrig bli helt nöjd? Det är så himla jobbigt att gå runt och veta att någonting är fel, att man saknar något som man inte vet existerar. Det är lite som ett hålrum som gräver i kroppen. Som jag skrivit andra gånger påverkar vädret mig otroligt mycket. Utan solen blir allting så tungt och jag tror att det är därför jag lever i detta så kallade mönster. Så fort våren kommer blir saker som de brukar vara, men det är ändå ett tag kvar. Jag tror helt enkelt att jag får bita ihop och ta tag i saker trots att motivationen finnes i källaren. Så farligt är det inte. Det blir som man gör det till. ;-)

Gillar

Kommentarer

Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_