Veckans planer

Tisdag: Börjar min arbetsdag med att gå igenom så att alla kassor funkar. Vi har nämligen gjort en ombyggnad i butiken och på morgonen ska allting testas. Sedan flyter allting på som vanligt. Ska träffa upp Clara efter jobbet för en träningsdejt och därefter beger jag mig hemåt för städ och förberedelser inför natten.

Onsdag: Tidig arbetsdag. Ska på ett möte efter jobbet och åker sedan därifrån direkt till gymmet. På kvällen har jag tänkt mig ansiktsmasker i alla dess slag och en lång dusch.

Torsdag: Jobb, jobb och mer jobb. Blir en vilodag från gymmet en dag tidigare. Ska på möte på UMO om att sätta in en p-stav. Efter ett antal år med mellanpiller känner jag nu att p-stav möjligtvis kan vara ett bättre alternativ. Ska göra en "hälsogenomgång" och förhoppningsvis sätta in staven samma dag. Efteråt möter jag upp Therese för ett glas vin och skitsnack!

Fredag: Sista dagen på veckan, eller? Jag jobbar ett kort pass och åker sedan direkt till gymmet. Ska försöka hinna med att göra matlådor för resterande delen av arbetsveckan. Har ansökt om ledighet för en dag nästa vecka och ska försöka se om det går att boka en behandling av något slag. Massage lockar mest!

Lördag/Söndag: Just nu har jag inga speciella planer för helgen, förutom att jobba. Ska försöka hitta på något med antingen min käraste eller någon vän. Söndagen vill jag ägna åt att bara ta hand om mig själv. Ansiktsmasker i mängder innan jobbet. Kanske en lång promenad utomhus?


  • Postad i: Livet

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Tekniken sitter men kroppen är låg

Här har ni det senaste från mitt eleganta instagram flöde, ellendelin_ är mitt namn där. Glöm aldrig det vänner ;-)

Slutade 9,30 idag, hur skönt? Extremt behövligt med tanke på hur lite energi min kropp innehåller just nu. Orkar ingenting. Har i alla fall fått i mig dagens lunch bestående av inget mindre än bananglass. En funfact om mig är att bananer är typ mitt liv. Tycker det är så gott och därför passade bananglass perfekt som en lite mindre lunch.

Baletten idag gick superbra teknikmässigt, men strykemässigt var det katastrof. Känns skönt att tekniken utvecklas åtminstone. Börja komma tillbaka till min dansform igen - dvs att tekniken sitter och "dansstyrkan" är tillbaka efter ett uppehåll under 2015 innan skolan började. Bäckenet är på plats och utåtvridningen blir mer och mer utåtvridning. Tjoho

Snart kommer förhoppningsvis Clara hit, kuuuuuuuuuuuul

  • Postad i: Livet

Gillar

Kommentarer

Sleepy tuesday

Godmorgon tisdag, alldeles för tidiga tisdag. Efter något jag skulle kalla mini-lov är huvudet inte riktigt van vid att gå upp vid sex. Just nu vill mina ögon bara stängas och huvudet ligga i en säng med i ett svalt rum. Istället väntar balett om tio minuter och sedan vet jag inte hur dagen ser ut. Det är både skönt och förvirrande.

  • Postad i: Livet

Gillar

Kommentarer

Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_Instagram ellendelin_